Informació d'actualitat
Acomiat oficial Sr. Antoni AngladaAcomiat oficial Sr. Antoni Anglada

El cos de la policia local de Ciutadella acomiada l'oficial Sr. Antoni Anglada cap al seu nou destí com a cap de la policia local d’es Migjorn Gran, li desitgem un èxit tan gran com el que ha tingut amb nosaltres.


Informació de vehicles de mobilitat personalInformació de vehicles de mobilitat personal

Vehicles de Mobilitat Personal (VMP)
La DGT fa públic un llistat amb tots els VMP certificats que podràs consultar a la seva web per garantir la màxima seguretat al comprador.

http://www.dgt.es/vmp


Informació del procés unificat d'oposicions per a Policia LocalInformació del procés unificat d'oposicions per a Policia Local

L'Ajuntament de Ciutadella s'ha adherit a la convocatòria unificada per illes i oferta 7 noves places d'agent de policia local d'un total de 14 que es treuen a concurs a Menorca amb aquest procés. Les persones interessades que compleixin els requisits tenen fins dia 18 de juliol de 2023 per apuntar-se. Ho poden fer i també obtenir la informació sobre requisits AQUÍ.


L'Ajuntament de Ciutadella nomena nou cap de la policia local a Diego Pastrana HuguetL'Ajuntament de Ciutadella nomena nou cap de la policia local a Diego Pastrana Huguet

L'alcaldessa de Ciutadella Joana Gomila ha signat avui la resolució d'alcaldia que nomena l'oficial Diego Pastrana com a nou inspector cap de policia en comissió de serveis a partir de dia 12 de setembre de 2022. La selecció del nou cap de policia mitjançant el sistema de lliure designació i comissió de serveis s'ha fet mitjançant procediment obert al qual hi han pogut optar els funcionaris de carrera de les forces i cossos de seguretat de les diferents administracions, seguint les directrius establertes per la llei de coordinació de les Illes Balears.